Skandinaviska Enskilda Banken

SEB er megler i Sverige som tilbyr handelstjenester ved salg og kjøp av aksjer og andre tradingprodukter. Mer om SEB på våre sider, der det også er omtale, erfaring og omtale fra kunder.

30. mai 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) er en svensk bank med hovedkontor i Stockholm. SEB ble stiftet i 1856 og er i dag aktiv i 20 land med totalt rundt 16 000 ansatte. Norden, Baltikum og Tyskland er SEBs hovedmarkeder, men banken har også virksomhet i om lag 20 land over hele verden. SEB er børsnotert på Stockholms børs med Wallenbergfamilien som største eier gjennom investeringsselskapet Investor AB.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.