Pareto Securities

Pareto Securities er en norsk nettmegler som tilbyr handelstjenester egnet til spekulasjon i aksjer og mer. Bli kjent med Pareto Securities på denne siden, og også erfaring, omtale og anmeldelse.

25. april 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Pareto Securities (paretosec.no) tilbyr aksjehandel og aksjeanalyser på nett. Nettsiden har også aksjekurser, nyheter og kommentarer.

De tilbyr også et ETF-senter, en egen portefølje som de kaller Paretoporteføljen, samt tilgang til børsmeldinger og finanskalender.

Pareto Group er et norske holdingselskap som eier flere finansielle meglere, inkludert 75% av Pareto Securities og skipmegler Bassøe. Pareto startet i 2008 sin egen bank, Pareto Bank. I 2006 hadde det 5,1% av handelen på Oslo Børs. Selskapet ble stiftet i 1986 av Oslobanken, og kjøpt av Svein Støle og noen andre investorer i 1992 for ca 50 millioner kroner. Under Støles ledelse har selskapet utviklet seg til å være et av de viktigste meglerhusene for offshoreindustrien. Pareto Securities Corporate Finance-team er nummer ett i det norske markedet for børsnoterte obligasjoner, målt både etter antall avtaler og verdi av avtalene. I tillegg skiller firmaet seg både i egenkapital og med høy avkastning. (Kilde: Wikipedia)

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.