Sbanken

Sbanken er en online megler som forsyner tradere med tradingapp for handling i derivater, aksjeprodukter og enkelte andre produkter innen trading. Få alle detaljene om Sbanken her, med erfaring, omtale og anmeldelser fra kunde.

25. april 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Sbanken tilbyr norske kunder å handle i aksjer, fond og annet. Besøk selskapets hjemmeside for mer informasjon om priser og tjenestetilbud.

Sbanken (tidligere Skandiabanken) er en internettbank eid av Skandia. Den har ett avdelingskontor i Stockholm og driver resten av sin virksomhet over internett og via telefon. Skandiabanken i Norge byttet navn til Sbanken i 2017, og ble uavhengig av den svenske Skandiabanken fra og med 2015, og er den største nettbaserte banken i Skandinavia. I slutten av 2007 ble den danske grenen av selskapet solgt til Eik Bank Danmark. (Kilde: Wikipedia)

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.