Aktieinvest

Aktieinvest er en svensk nettmegler som tilbyr finanshandeltjenester med handel i aksjer og andre fintech produkter. Få detaljer om Aktieinvest på våre infosider, der du også finner omtaler, erfaringer og brukernes vurderinger.

30. mai 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Aktieinvest FK AB er en svensk fondskommisjonær og aksjonærservice. Aktieinvest eies av den ideelle organisasjonen svenske Aksjonærforeningen og gir et depot basert sparing tjeneste for handel i aksjer og aksjefond. Hva skiller Aktieinvest fra tradisjonelle meglerhus er først og fremst at det er mulig for små investorer til å investere i enkeltaksjer på grunnlag av et fast beløp, i stedet for et likt antall aksjer. I tillegg blir utbytte mottatt automatisk i utbyttet selskapet reinvestert.

I 2013 hadde Aktieinvest 60.000 kunder og operasjon utgjorde halvparten av Aksjeeiers omsetning. Aksjonærforeningen president Carl Rosen og styreleder Johan Flodström forsøkte i 2013 å selge Aktieinvest men den planlagte strukturen i avtalen ble stoppet av Lars-Erik Forsgårdh, administrerende direktør i de svenske aksjonærene Forbund 1984-2006, som organiserte protester aksjonærforeningen medlemmer og tillitsvalgte rundt om i landet. [2] Blant interessentene var det aksjeselskapet Aktietorgets ATS Finans, Söderberg & Partners og Max Matthiessen.

Kilde: Wikipedia

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.