Handelsbanken

Handelsbanken er en megler i Norge tilbyr finanshandel-tjenester ved handling i aksjer mm. Få mer informasjon om Handelsbanken på dette nettstedet, som inneholder omtale, erfaring og anmeldelser fra kunde.

30. mai 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Handelsbanken er en norsk bank som eies av Svenska Handelsbanken. Handelsbanken i Norge ble opprettet i 1986 i form av et representasjonskontor og har vokst jevnt siden det (Wikipedia).

For mer informasjon om hvilke tilbud som finnes av aksjehandel, valutahandel og kjøp og salg av råvarer og eventuelt andre finansielle produkter, se hjemmesiden til banken.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.