Handle aksjer og CFD-er i valuta, indeks og krypto med Plus500

Plus500 er en handelstjeneste som tilbyr aksjehandel og CFD-handel. Populær nettmegler også blant norske tradere. En innovativ, pålitelig og rask handelstjeneste som fortsatt imponerer!

Plus500

Plus500 er en nettmegler som tilbyr CFD-handel i aksjer, indekser, valuta og kryptovaluta. Handle med egne penger eller prøv en gratis demo. Skjermbilde fra Plus500.

12. juli 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Plus500 er en populær handelsplattform og en godt likt nettmegler blant norske tradere.

Plus500 CFD-handel

Plus500 er en ledende tilbyder av CFD-er og tilbyr handel i valuta, råvarer, ETF, opsjoner, indekser og et stort utvalg av handelsteknologi. Via deres handelstjeneste får du tilgang til tusenvis av instrumenter og gode handelsverktøy.

Bransjeledende handelstjeneste

Plus500 er mer enn en nettmegler. De har også vist seg å være et viktig verktøy for mange tradere. De tilbyr nyttige hjelpemidler som stop limit, stop loss og garantert stop loss samt push-varsler på epost eller mobilen ved hendelser i markedet eller prisbevegelser du ønsker å følge med på.

Hvis du ønsker å handle kryptovaluta som Bitcoin, så bør du vurdere å benytte Plus500. De er nemlig en av få nettmeglere som tilbyr kryptovaluta-CFD.

Åpne konto hos Plus500

Når du åpner en konto hos Plus500, vil dine penger som du setter inn bli holdt adskilt fra selskapet. Dette etter regulerende krav fra myndigheter, og er et tiltak som beskytter kundenes midler i tilfelle nettmegleren skulle gå konkurs eller noe annet uforutsett skal oppstå.

For å åpne en handelskonto må du sette inn et valgfritt beløp. For å handle med virkelige penger må du sette inn minsteinnskuddet på 1000 kroner. Alternativt kan du opprette en demokonto og prøve nettmegleren risikofritt og uten å foreta noe innskudd.

Plus500 benyttes av millioner, og er heldigvis tilgjengelig også i Norge, hvor antallet handelstjenester er forholdsvis begrenset. Deres tjeneste tilbyr unike funksjoner og instrumenter som kanskje ikke er tilgjengelig hos din nåværende nettmegler. Vårt beste tips er å prøve deres gratis øvelseskonto slik at du selv kan finne ut om denne tjenesten passer for deg.

Få bedre kontroll over tradingen

Med Plus500 er det mulig å holde orden på dine handler. De tilbyr avanserte verktøy og egenskaper som gjør det mulig å kontrollere det som foregår på din handelskonto, noen høydepunkter i denne sammenheng er:

 • Stopp begrensning / Stopp tap / Eterfølgende stopp
 • Garantert Stopp
 • Markedsoppdateringer. Hold deg oppdatert på markedet med push meldinger eller e-poster
 • Få varsler på prisbevegelser, få unik innsikt i sentimentet i markedet med endringer i % & tradernes meninger.

Trading med Plus500

Plus500 tilbyr flere tusen handelsinstrumenter gjennom CFD-er. Sammenlignet med mange andre ledende nettmeglere, er de ledende når det gjelder antall instrumenter.

Hos Plus500 kan du handle følgende underliggende instrumenter gjennom CFD-er:

 • Indekser og aksjer i CFD-er, inkludert norske aksjer, aksjer i Amerika, Europa, Japan mm.
 • Valuta i CFD-er inkludert store valutapar, mindre valutapar og eksotiske valutapar
 • Kryptovaluta i CFD-er inlkudert bitcoin og mange andre kryptovalutaer kan handles
 • Råvarer i CFD-er inkludert metaller, energi, jordbruk mm.

Hvilke handelsverktøy tilbyr Plus500?

Plus500 tilbyr flere handelsverktøy som er kompatible med det meste av datamaskiner, mobiler og nettbrett. De tilpasser stadig sine handelsprogrammer til den kontinuerlige utviklingen av datamaskiner, nettbrett og mobiler. Plus500 har flere tilpassede løsninger, inkludert:

 • Plus500 Webtrader som er en nettbasert handelsløsning og fungerer på alle datamaskiner, bærbare maskiner og stasjonære maskiner. Kan kjøres i flere nettlesere, inkludert Google Chrome, Internet Explorer, Firefox og Safari.
 • Plus500 iOS Trading applikasjonen kan benyttes av brukere som har iPhone eller iPad.
 • Plus500 Android Trader er Plus500 sitt svar på handelsprogrammet for Android-baserte enheter, inkludert smartmobiler og nettbrett som kjører Android.
 • Plus500 for alle skjermer - ved å trade direkte gjennom nettleseren er Plus500 praktisk talt tilgjengelig på så godt som alle datamskiner og enheter.

Hvordan bruke Plus500

For å kjøpe eller selge et verdipapir hos Plus500 skal du simpelthen klikke på Kjøp-knappen som er plassert ved siden av kjøpsprisen. Salg utføres ved å trykke på salgs-knappen ved siden av salgsprisen.

Når du så trykker på en av disse knappene, vil et nytt vindu åpnes der du får oversikt over verdipapiret og all tilknyttet informasjon som er relevant for dette. Her vil du se den gjeldende prisen, og du kan spesifisere summen som du ønsker å kjøpe eller selge for. I dette vinduet blir det også opplyst om nødvendige marginer, og du kan spesifisere stop loss og andre kriterier for handelen.

Når du har spesifisert dine innstillinger for handelen, kan du klikke på knappen for kjøp eller selg. Dette er virkelig ikke så avansert. Vi anbefaler å utforske disse handelsmulighetene selv, når du befinner deg inne i handelsapplikasjonen til Plus500 vil du sannsynligvis oppleve alt dette som innlysende og selvforklarende. Husk også at du har en mulighet til å prøve en gratis demo av Plus500 før du handler med dine egne penger.

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.