Nordea

Nordea er en norsk nettmegler som tilbyr handelstjenester for salg og kjøp av aksjer og en del annet. Mer informasjon om Nordea her, inkludert erfaring, omtale og omtale fra kunder.

20. juli 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Nordea Bank AB, ofte referert til som Nordea, er en nordisk finanskonsernet som opererer i Nordeuropa. Banken er resultatet av suksessive fusjoner og oppkjøp av finske, danske, norske og svenske banker i Merita Bank, Unibank, Kreditkassen (Christiania Bank) og Nordbanken som skjedde mellom 1997 og 2000.

De baltiske statene er i dag også betraktet som en del av hjemmemarkedet. Nordeas største eier er Sampo, et finsk forsikringsselskap med rundt 20% av aksjene. Nordea er notert på Københavns børs, Helsingfors børs og Stockholms fondsbørs. Nordea forenet hovedkontoret for å være i Stockholm, men opererer over både nordiske og baltiske regioner med over 1400 grener.

Banken er til stede i 19 land rundt om i verden, og opererer gjennom full service grener, datterselskaper og representasjonskontorer, men leverer hovedsakelig tjenester i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia og Litauen. I 2017 bestemte Nordea følgende kontroverser med den svenske sentralbanken om å flytte sitt hovedkontor til Helsingfors.

Nordea tjener 11 millioner private og 700.000 aktive bedriftskunder. Gruppen driver også en internetbank, som har over 5,9 millioner nettkunder som gjør over 260 millioner utbetalinger per år.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.