Avanza

Avanza er et svensk nettmeglerfirma som tilbyr tradingtjenester med kjøp av aksjer og forskjellige andre tradingprodukter. En guide til Avanza her, der det også er omtaler, erfaringer samt anmeldelser.

20. juli 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Avanza Bank Holding AB er morselskapet til Avanza-konsernet, og driften drives av Avanza Bank AB, Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension, Avanza Fonder AB og Placera Media Stockholm AB. På deres hjemmeside finner du informasjon om Avanza selskapet, inkludert finansiell informasjon, pressemeldinger og mer. Ta kontakt med selskapet hvis du har spørsmål.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.