DNB

DNB tilbyr blant annet nettmeglertjenester egnet til spekulasjon i aksjer og andre instrumenter for tradere. Les om DNB her.

25. april 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

DNB Markets tilbyr både institusjonelle kunder og norske privatinvestorer et miljø for megler- og analyser. De har elektroniske løsninger og tilgang til aksje- og derivatmarkedet.

DNB ASA (tidligere DnB NOR ASA) er Norges største finansielle tjenestegruppe med totale samlede eiendeler på over 1,9 bilioner kroner og en markedsverdi på 164 milliarder kroner per 20. mai 2016. Konsernet inkluderer merker som DNB, Vital, Nordlandsbanken, Cresco , Postbanken, DnB NORD og Carlson. DNBs hovedkontor ligger i Oslo. De to største eierne av DNB er Nærings- og handelsdepartementet (34,0%) og Sparebankstiftelsen DnB NOR (10,0%). Sistnevnte ble opprettet som et fundament med det eneste formål å eie en del av selskapet. Det ble opprettet da Gjensidige NOR ble et allmennaksjeselskap for å sikre at selskapets kunder beholdt delvis eierskap til selskapet. Stiftelsen kan også gi opptil 25% av det mottatte utbyttet som gaver til veldedighet.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.