eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.

eToro

eToro benyttes av millioner av tradere verden over. Gjør smarte investeringer og kopiere ledende tradere automatisk. Norske tradere har for lengst oppdaget tjenesten, men ikke alle har fått med seg at man kan dele sin egen portefølje med andre, og hvis du blir kopiert kan du tjene en ekstrainntekt i tillegg til eventuell fortjeneste fra tradingen. Skjermbilde: eToro

25. april 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her

eToro er blitt virkelig populær blant norske tradere. På verdensbasis benyttes eToro av millioner av tradere. Om du fortsatt ikke har stiftet bekjentskap med eToro, har du muligheten nå som eToro tilbyr en gratis demo til alle som ønsker å teste ut deres tradingmuligheter.

eToro har mange handelsmuligheter

Det er mange grunner, men la oss ta en det viktigste først: Handelsmulighetene.

  • Et univers av handelsmuligheter.
  • Du kan handle i et enormt utvalg av aksjer og til ubegrenset volum, og dette uten noen påslag, engangsgebyrer eller administrasjonsgebyrer.
  • Enten du er interessert i aksjer, valuta, råvarer, derivater eller annet innen finans, så bør eToro ha noe som er av interesse for deg.

eToro har satt en ny bransjestandard, og de har vært en pådriver og ledende aktør på verdensbasis når det gjelder å gjøre investeringer i finansmarkedene enklere.

Sosial handel med eToro

Med eToro kan du ta del i sosiale tradingrevolusjonen som nå har inntatt finansmarkedene verden over med full styrke.

Som trader kan du nå få kontakt med andre tradere i Norge og ellers over hele verden. Der kan du diskutere tradingstrategier og ved å benytte CopyTrader™ kan du automatisk å kopiere tradingporteføljene til andre ledende tradere rundt om i verden.

Skaff en ekstrainntekt ved å bli en "populær investor"

Gjennom eToro kan du altså kopiere andre tradere over hele verden. En konsekvens av dette er at du også kan bli kopiert av andre (eller du kan gjøre profilen din privat dersom du kun ønsker å handle uten å bli kopiert).

Som en investor hos eToro får du muligheten til å få en ekstrainntekt. Dette som et resultat av at andre velger å kopiere deg via eToro-plattformen.

Hvis du har det som kreves og produserer resultater med tradingen som gjør at andre vil kopiere deg, kan du altså tjene penger på å bli kopiert. Den som vil kan ta kontakt med eToro og ta del i deres Popular Investor program, og dermed få betalt når andre kopierer dine handler.

Med eToro har du altså mulig å bygge en ekstra finansvirksomhet på nett. Helt konkret vil du tjene et årlig gebyr på 2% med utgangspunkt i den totale kapitalen som er under forvaltning.

Et eksempel:

Dersom du blir kopiert av ett tusen tradere, og dette samlet utgjør 10 millioner dollar, vil du kunne tjene 200.000 dollar ekstra i løpet av et år.

Sikker trading med eToro

Millioner av tradere har valgt nettopp eToro som sin nettmegler. Deres sosiale tradingplattform er verdensladende og benyttes av tradere i over 140 land, inkludert et stort antall tradere fra Norge.

De er regulert og dine midler er beskyttet av bransjens beste sikkerhetsprotokoller.

eToro er nyskapende, fornyende og banebrytende på mange måter. Den tradisjonelle måten å forvalta kapital på er i ferd med å endres, og dette er kanskje takket være store, globale aktører som eToro som nå har inntatt det norske markedet nærmest uten motstand: Det finnes rett og slett ingen tilsvarende alternativer, og det er ingen som vil nekte på at eToro byr på helt unike måter å investere og trade på i finansmarkedene.

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her