DeGiro

DeGiro er en norsk megler som tilbyr nettbasert handelsprogramm med kjøp og salg av aksjer samt diverse andre tradingprodukter. Få flere detaljer om DeGiro her, inkludert omtaler, erfaringer og anmeldelse.

28. mai 2024 av Meglere.net / Nettmeglere

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

DEGIRO er et nederlandsk meglerhus, med base i Amsterdam. Den ble grunnlagt i 2008 av en gruppe av fem tidligere ansatte i Binck Bank for å betjene det profesjonelle markedet. I 2013 begynte DEGIRO å tilby sine rabattmeglingstjenester til private investorer, noe som gir dem tilgang til Internett over 60 sikkerhetsutvekslinger over hele verden til engrospriser.

Investorer kan kjøpe og selge slike verdipapirer som vanlige og foretrukne aksjer, obligasjoner, opsjoner, fond, tegningsretter og ETFer via en elektronisk handelsplattform eller ved telefonen. Degiro leverer sine kunder med en nettleserbasert HTML trading plattform utviklet internt, for stasjonære og mobile enheter. Den har gratis real-time streaming priser på enkelte europeiske aksjer, samt fem nivåer bestillingsbok. Plattformen støtter kombinert ordre (spredning av porteføljer), og selskapet har kunngjort planer for brøkdelingsinvestering (investerer i produktseksjoner).

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

eToro

eToro: Prøv aksjehandel og trading hos eToro gratis (eller med virkelige penger)

eToro er nå blant de aller mest populære innen trading. Prøv deres gratis demo, og om du vil: Trading hos eToro med virkelige penger. eToro setter en helt ny standard innen trading på nett, og for oss har den vært favoritten i mange år.