Eiendomsmeglere

Når man skal kjøpe eller selge bolig eller fast eiendom vil man som regel ha kontakt med en eiendomsmegler. Enkelte meglere tilrettelegger for kjøp og salg av boligen på egenhånd, men det er noe risiko forbundet med dette.

Eiendomsmeglere
30. mai 2024 av Meglere.net / Megler-guiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

En eiendomsmegler bistår i forbindelse med kjøp og salg av bolig, næringseiendom og annen eiendom.

Her foregår meglingen fortsatt delvis ved telefon eller direkte møter, men også på dette området har digitale tjenester tatt over mange oppgaver.

Det har aldri før vært så enkelt å selge egen bolig som det er i dag, og flere eiendomsmeglere har lagt opp til at kjøpere og selgere selv skal kunne styre prosessen via nettet med minimal innblanding fra eiendomsmegler.

Liste over eiendomsmeglere og eiendomsmeglerforetak i Norge

Det finnes tusenvis eiendomsmeglere med konsesjon i Norge, og flere hundre eiendomsmeglerforetak. Her er en oversikt over populære eiendomsmeglerforetak. Flere av disse har lokale kontorer. Se også vår komplette liste over alle eiendomsmeglere (foretak) i Norge.

Her er noen av de viktigste norske eiendomsmeglere i Norge:

Dette er ingen komplett liste over alle eiendomsmeglere som finnes i landet. For en fullstendig oversikt, se listen over alle eiendomsmeglerforetak.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

Hva er en megler

Hva er en megler

En megler bistår i forhandlinger mellom to eller flere parter. Mange har nok tenkt at de kan gjøre jobben selv og dermed unngå en betydelig kostnad, men ofte glemmer man at megleren også er en verdiskaper.