Domenemeglere

Domenemeglere hjelper eiere av domener å oppnå høyest mulig gevinst ved domenesalg. Både kjøpere og selgere av domener kan gjøre en tryggere handel ved å benytte en erfaren domenemegler.

Domenemeglere
13. juli 2024 av Meglere.net / Megler-guiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Domenemeglere står til tjeneste for kjøp og salg av domenenavn.

Handel med domener er en stor industri, og enkelte gode domenenavn kan selges for flere millioner kroner selv uten salg av tilknyttet virksomhet.

Det er verdt å merke seg at domenehandel kan by på en rekke utfordringer. Selve oppgjøret mellom partene kan være problematisk uten en tredjepart. Partene må kunne stole fullt ut på hverandre dersom de ikke skal benytte en tredjepart som mellomledd i handelen.

Domenemeglere kan være adovkater med spesialisering innen dette, eller man kan benytte en nettmegler som har tjenester som tilrettelegger for sikrere og enkel handel med domener.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

Hva er en megler

Hva er en megler

En megler bistår i forhandlinger mellom to eller flere parter. Mange har nok tenkt at de kan gjøre jobben selv og dermed unngå en betydelig kostnad, men ofte glemmer man at megleren også er en verdiskaper.