Aksjemeglere

Det er store kvalitetsforskjeller på aksjemeglere. Noen tilbyr risikofri trading med en gratis demo av handelsprogrammet, god kundestøtte og andre kundefordeler, mens andre grenser til svindel.

Aksjemeglere

Det er store kvalitetsforskjeller blant aksjemeglere på nett. Enkelte har kun grunnleggende aksjehandel, mens andre også tilbyr goder som gratis sanntidskurser, døgnåpen kundeservice, muligheter for høy giring, derivathandel og mer.

30. mai 2024 av Meglere.net / Megler-guiden

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Aksjemeglere på nett tilbyr tjenester som gjør det mulig for investorer og tradere å ta del i aksjemarkedet. Gjennom aksjemegleren på nett kan man selge eller kjøpe aksjer.

Finn nettmeglere i Norge:

Se denne listen over de mest populære norske nettmeglere.

Ved å benytte en aksjemegler må man vanligvis betale en avgift, typisk i form av kurtasje eller en avgift som beregnes mellom kjøperkurs og selgerkurs, kalt spredning (spread på engelsk).

Aksjemeglere som arbeider med megling mellom to parter i aksjemarkedet. Tidligere var det vanlig å ha personlig kontakt med aksjemeglere, enten ved direkte møte eller i form av telefonsamtaler. Nå har nettmeglere som tilbyr aksjehandel fullstendig overtatt denne rollen, og de fleste som handler i aksjemarkedet i dag gjør dette via en nettbasert aksjemegler.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Beste nettmegler? De mest populære norske nettmeglere finner du her Liste over meglere

Hva er en megler

Hva er en megler

En megler bistår i forhandlinger mellom to eller flere parter. Mange har nok tenkt at de kan gjøre jobben selv og dermed unngå en betydelig kostnad, men ofte glemmer man at megleren også er en verdiskaper.